Al vele jaren werk ik met plezier aan creatieve werkzaamheden. Opzoek naar de uitdaging om mijn werk goed te doen en mijzelf steeds te verbazen in de mogelijkheden die ik stop in mijn werk.

Mijn naam is Martijn. Van kinds af aan was ik altijd wel aan het tekenen of verhalen aan het fantaseren. En zo groeide het verder.

Afgestudeerd aan het MBO van het Grafisch Lyceum in Rotterdam in 2013. Daar deed ik de opleiding Vormgeving en als specialisatie Illustratie. En nu als student op de Kunst Academie Sint Joost in Breda. Daar hou ik mij bezig met de opleiding animatie.

Naast mijn studie hou ik me bezig met grafisch werk. Van posters tot logo’s. Maar ook illustratief en met animatie blijf ik buiten school actief. Ook maak ik voor mijzelf korte verhaaltjes die ik verder uitwerk tot een storyboard.

Neem een kijkje op mijn website en zie waar ik me mee bezig hou. En neem gerust contact op, misschien dat we samen iets moois kunnen maken. Ik sta open voor zakelijke contacten en uiteenlopende opdrachten.

working

© 2016 Martijn Rook. All rights reserved